fonchi_kort_200 0001-1
Fonchi_logo 500
fonchi_kort_200 0002

PORTFOLIO

Sifu Fons Beerden

Mijn martiale training begon met Taekwondo. In 1995 kwam ik in contact met Wushu. 

Vanaf die tijd heb ik Traditionele Wushu, Tai Chi Chuan en Qigong lessen gevolgd bij Shifu Chris de Korte en bij Grootmeester Fei Yuliang. In 2004 gestart met het volgen van een leraren opleiding bij Grootmeester Fei Yuliang, en heb ik in 2006 mijn diploma Tai Chi leraar afgerond. In 2007 ben ik gestart met mijn eigen Wushu school Fonchi Tai Chi. In 2008 ben ik gecertificeerd voor het geven van Qigong vormen door de Chinese Heath Qigong Association (CHQA). Tijdens Internationale Qigong wedstrijden in Shanghai in 2009 behaalde onze groep een 3e plaats. In 2010 heb ik mijn Master opleiding NLP-Coach afgerond. Momenteel volg ik nog steeds lessen bij Grootmeester Fei Yuliang in Tai Chi Chuan, Qigong en traditionele Wushu. En reis regelmatig met hem naar China om daar te trainen. Daarnaast volg ik regelmatig diverse workshops in binnen - en buitenland.

Chris de Korte

portfolio1

Shifu Chris de Korte is Nationaal – en Internationaal bekend als Personal trainer en Olympisch Judo coach. Ook is hij een erkend Tai Chi docent bij het Beijing Wushu Instituut Europa.

Grootmeester Fei Yuliang

portfolio1

Grootmeester Fei Yuliang stamt uit een familie van Grootmeesters en was lange tijd Wushu-Taolu Bondscoach van Nederland. Grootmeester Fei Yulliang organiseert  Wushu lessen bij zijn eigen Fei Wushu school in Den Haag.

de Assistenten

Eric van Teeffelen

zoetermeer eric

Hallo, ik ben Eric van Teeffelen geboren in het mooie jaar 1961 aan de andere kant van deze aarde in Australië.Ik woon in Hellevoetsluis samen met Corine en de kinderen, Lex, Stephanie en Sidney, de twee laatste zijn al de deur uit. 

Ik ben in 1995 begonnen met Tai Chi om wat rust in mijn lijf te vinden. Hier heb ik ook de Sifu leren kennen.Sinds de eerste les heeft het mij niet meer losgelaten en geef ik samen met de Sifu alweer ruim 15 jaar Lessen in deze geweldige sport.

Veel Tai Chi plezier toegewenst,
Eric.

Leo de Ruiter

leo

Na jaren bezig te zijn geweest met de harde kant van de vechtkunst kwam ik in 1991 voor het eerst met Tai Chi in aanraking en het heeft me sindsdien enorm geboeid. Na  jaren trainen met kracht was het een hele omschakeling om te ontspannnen en dus geen kracht te gebruiken. 

Na een aantal jaren bij enkele Tai Chi leraren te hebben getraind kwam ik bij onze Sifu terecht bij wie ik nu al 12 jaar met veel plezier train

Ik vind het leuk om les te krijgen en te geven

Veel Tai Chi plezier toegewenst.
Leo