Portfolio

Fons Beerden:

Mijn martiale training begon met Taekwondo. In 1995 kwam ik via een bezoek aan het Sportinstituut van Chris De Korte in Hoogvliet in contact met Tai Chi Chuan. Sindsdien heb ik Tai Chi en Qigong lessen gevolgd bij Chris de Korte en bij Grootmeester Fei Yuliang. In 2006 heb ik mijn diploma Tai Chi leraar behaald. In 2008 ben ik gecertificeerd voor het geven van Qigong vormen door de CHQA. Tijdens Int. Qigong wedstrijden in Shanghai in 2009 behaalde onze groep een 3e plaats. In 2010 heb ik mijn Master opleiding NLP-Coach afgerond. Daarnaast volg ik jaarlijks diverse workshops in binnen - en buitenland.

Chris de Korte:

Is erkend Tai Chi docent bij het BeijingWushu Instituut Europa. Hij is Nationaal - en Internationaal bekend als personal trainer en Olympische judo coach.

Daarnaast geeft hij in Hoogvliet Tai Chi Chuan & Qigong lessen, zelf beoefend hij geruime tijd Tai Chi en volgt zelf nog steeds lessen bij Grootmeester Fei YuLiang. 

Grootmeester Fei Yuliang:

Was lange tijd Wushu-Taolu Bondscoach van Nederland. Na enkele jaren op een wachtlijst gestaan te hebben ben ik in 2004 begonnen met het volgen van een leraren opleiding. Als onderdeel van deze leraren opleiding heb ik in juli 2006 een studiereis naar China gemaakt. Met als hoogtepunt een demonstratie in het Centrum van Beijing in het kader van de Olympische spirit in 2008. In september 2006 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Momenteel volg ik nog steeds lessen bij Grootmeester Fei Yuliang in Tai Chi Chuan, Qigong en traditionele Wushu. En reis regelmatig met hem naar China om te trainen.

de Assistenten

Eric van Teeffelen

Hallo, ik ben Eric van Teeffelen geboren in het mooie jaar 1961 aan de andere kant van deze aarde in Australië.Ik woon in Hellevoetsluis samen met Corine en de kinderen, Lex, Stephanie en Sidney, de twee laatste zijn al de deur uit.Ik ben in 1995 begonnen met Tai Chi om wat rust in mijn lijf te vinden. Hier heb ik ook de Sifu leren kennen.Sinds de eerste les heeft het mij niet meer losgelaten en geef ik samen met de Sifu alweer ruim 10 jaar Lessen in deze geweldige sport.Ik hoop anderen ook zo ver te krijgen dat ze naast de eerste uitdagingen van Tai Chi, ermee door blijven gaan en de effecten gaan ervaren.Onthoud, “van zelfs de mooiste reis is de eerste stap het moeilijkst”.

Veel Tai Chi plezier toegewenst,
Eric.

Leo de Ruiter

Hallo, en ik ben Leo de Ruiter geboren in 1953 in Rotterdam en nu inwoner van het mooie dorp Zuidland. Na jaren bezig te zijn geweest met de harde kant van de vechtkunst kwam ik in 1991 voor het eerst met Tai Chi in aanraking en het heeft me sindsdien enorm geboeid. Na de jaren trainen met kracht was het een hele omschakeling om te ontspannnen en dus geen kracht te gebruiken. Na een aantal jaren bij andere Tai Chi leraren te hebben getraind kwam ik bij onze Sifu terecht bij wie ik nu ik ongeveer 7 jaar met veel plezier train. Ik vind het leuk om les te krijgen en te geven.


Veel Tai Chi plezier toegewenst,
Leo