TAI CHI CHUAN & QIGONG

Tai Chi Chuan is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer die haar oorsprong vindt in de Chinese krijgskunsten. Door beoefening van deze bewegingsleer kunt u op natuurlijke wijze gezondheid en energie opdoen.

Fonchi Tai Chi verzorgd Tai Chi Chuan- en Qigong workshops. Op verzoek kunnen wij ook voor uw bedrijf, club of vereniging workshops of lessen verzorgen.

  • Tai Chi & Qigong lessen
  • Tai Chi Chuan of Qigong als bedrijfsuitje en kennismaking.
  • Tai Chi Chuan of Qigong voor stresshantering.
  • Tai Chi Chuan of Qigong voor preventie en/of behandeling
  • Tai Chi Chuan voor teambuilding
  • Tai Chi Chuan voor veranderingsprocessen.(denken- en werken buiten bestaande kaders)
de Lessen

Bij Fonchi Tai Chi beoefenen we de Wudang Tai Chi welke afkomstig is uit het Wudang gebergte in centraal China. De lessen bestaan uit diverse onderdelen van de Wushu. Namelijk uit Tai Chi Chuan, Qigong, Baqua, Xinji, Tai Chi Jian, Tui shou en Qigong. 

Lees verder.....
Bedrijfs Tai Chi

Tai Chi Chuan is een perfecte methode om uw cursussen, vergaderdagen of seminars in twee├źn te splitsen. Na de lunch staat het eerste uur vaak bekend om het uitbuikgehalte, er wordt dan weinig nuttigs tot stand gebracht. Waarom dan niet een uurtje fysieke ontspanning door een kleine inspanning?.

Lees verder.....
Proefles

Nieuwsgierig geworden en lijkt Tai Chi wel wat voor jou? Neem dan een proefles en ervaar wat Tai Chi voor jou kan betekenen. Vraag een proefles aan via het formulier op de contact pagina.

Proefles.....